O nama

Društvo Intedos d.o.o. osnovano je 1990. godine kao obrt ,, Knjigovodstvo Plankos''. Godine 2013. širenjem poslovnih djelatnosti postaje Intedos d.o.o. Intedos d.o.o. nudi apsolutno sve knjigovodstvene i računovodstvene usluge te usluge poslovnoga savjetovanja. Naši dugogodišnji i vijerni klijenti jamstvo su kvalitete naših usluga, kao i predanosti visokim poslovnim standardima. Upravo dugogodišnji klijenti najbolje svjedoče o temeljitosti i točnosti rada naših djelatnika te o međusobnom povjerenju koje je nužan uvjet uspjeha obiju strana.

Odlučite li brigu o vašim poslovnim knjigama povjeriti nama, Intedos d.o.o. zajamčit će vam uslugu u cijelosti usklađenu sa zakonima Republike Hrvatske.

MISIJA
Naša je misija pružiti svakom klijentu najbolju uslugu kroz vrhunsku profesionalnost. Točnost u radu i vremenu cilj je po kojemu napredujemo zajedno s našim klijentima. Napredak naših klijenata i našega Društva neodvojiva je cjelina i Intedos d.o.o. uvijek će postupati u skladu s time.

VIZIJA
Biti poduzeće za pružanje računovodstvenih i savjetodavnih usluga koji će biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim dijelovima poslovanja. Biti prvi izbor u povjeravanju poslovnih knjiga, zaposlenima najbolji poslodavac te na kraju i društveno odgovorna tvrtka. Vrijednosti na kojima temeljimo zajednički uspjeh naših klijenata i nas jesu uslužnost, kvaliteta, povjerenje i razumijevanje potreba naših stranaka. Sa sigurnošću od svih navedenih vrijednosti kao najveću izdvajamo povjerenje!